Konstnärlig ledare

Teddy Granroth

Producent

Malin Åhman

(041 740 5317)

Ordförande VNSMF

Börje Broberg

 

Dags att ge Västnyland en upplevelse att minnas - en riktigt västnyländsk Queen-konsert!

Vill du vara del av en stor kör med andra sångintresserade, jobba i mindre workshops och lära känna nya kompisar; allt till tonerna av Queens fantastiska musik? Kom med, så skapar vi den tillsammans!

 

Queen-kören byggs upp av skolelever från alla delar av Västnyland blandat med sångare från VNSMF:s egna körer. De kommer ackompanjeras av ett band med proffsmusiker och några fantastiska solister. Musiken arrangeras, och kören leds, av Teddy Granroth, och Västra Nylands Sång-  och Musikförbund ansvarar för produktionen.

Hösten 2021 besökte vi de västnyländska skolorna för att presentera projektet för elever från årskurs 3 och uppåt, och anmälan öppnade. Under våren 2022 är det dags för vår första övning! Skriv upp söndagen den 24 april kl. 12-15 i kalendern. Då startar vi igång i Seminarieskolans festsal i Ekenäs (Ladugårdsgatan 1-3, även kallad Aulan). Projektets slutmål är i nuläget en eller två konserter under senhösten 2022 eller våren 2023.

Vi följer noggrant med pandemiläget och myndigheternas rekommendationer, och planerna kommer att anpassas kontinuerligt till de rådande restriktionerna!

Det är fortarande möjligt att anmäla sig, länken nedan är öppen. Så är du intresserad av att komma med:

ANMÄL DIG HÄR